VSL TNT

Matics

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Dv. 28 de set. De 18:00 a 23:00h Casa Baumann 5h Gratuït

El VSL és l’espai del BaumannLab – Laboratori de creació jove, amb la col·laboració de l’entitat MATICS, comunitat d’artistes i interessats en les arts digitals (wwww.maticsbarcelona.net), programat dins el Festival TNT. Està dedicat a les iniciatives i eines que estan donant forma a noves experiències creatives en els àmbits de l’experimentació audiovisual, la tecnologia, les instal·lacions interactives i l’art digital.

En aquesta edició proposem un recorregut per projectes artístics, instal·lacions, xerrades i experiències interactives al voltant del concepte desviacions digitals:

El Detournement o Desviació és un concepte sorgit dins del moviment situacionista que parla sobre la possibilitat artística i política de portar el seu objecte creat pel capitalisme o el sistema polític hegemònic i distorsionar el seu significat i ús original per produir un efecte crític.

(Wikipèdia)

PROGRAMA_

18h – Conferència amb Enric Luján. Fuck off, Google!: Revertint l’arquitectura del control a Internet

19h – Mostra de projectes:

  • Fausto Morales (Immeractive)
  • Irma Marco (Delete profile)
  • Citlali Hernández (Experiències de realitat virtual)
  • Me-Lenna  (Projeccions analògiques amb sintetitzador modular)
  • Patricio Rivera (Drawing machines)

22h – Concert: Vanesa París + Me-Lenna VJ

Fitxa artística

Organitza BaumannLab - Laboratori de Creació Jove del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa i el col·lectiu Matics Barcelona