VSL TNT

Matics

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Dv. 27 De 12h a 14h + 16h a 21h Casa Bauman Gratuït

El festival TNT torna a comptar aquesta edició amb el VSL TNT, un espai dedicat a les iniciatives i eines que estan donant forma a les noves experiències creatives en els àmbits de l’experimentació audiovisual, les instal·lacions interactives i l’art digital. Una mostra organitzada pel BaumannLab – Laboratori de Creació Jove del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa i per Matics Barcelona, la comunitat de professionals creatius i de recerca en les arts digitals.
A l’edició d’enguany el punt de partida és l’Algoritme, és a dir, les instruccions que hi ha darrere de molts dels processos, sovint amagats, sobre els quals les usuàries deixem de tenir control. Lina Bautista i Núria Nia, comissàries de la mostra VSL TNT, volen donar la volta a aquests processos per ensenyar allò que hi ha al darrere i descobrir-nos que no són més que decisions humanes automatitzades.

HORARI
19h // XERRADA
Algoritmes, què són i perquè se’n parla tant? a càrrec d’Albert Carles
12-14h i 16-19h // MOSTRA DE PROJECTES

Live coding: visuals i so – Iván Paz de Toplap

Els codis de la impressió 3d – Communia
Instal·lació amb realitat augmentada – Arthur Tres
Instal·lació – Gnomalab
One-line algorithm music calculator – Oscar de la Fuente
Creacions geodèsiques – Jordi Cavaller Badia

Mostra de videojocs – CITM

OFF VSLTNT
20h // Concert: Nara is neus + Toni j.

Fitxa artística

Organitza BaumannLab - Laboratori de Creació Jove del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa i el col·lectiu Matics de Barcelona.