P/P (propiedad privada)

Alejandro Curiel

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Dv. 29 de set. 16:30h Nova Jazz Cava 75 min. 7,00€

Avui escoltem els homes lamentant-se perquè l’emancipació femenina els desvirilitza. Troben a faltar un estadi anterior, en el qual la seva força estava arrelada a l’opressió femenina. Obliden que aquest avantatge polític que se’ls havia concedit tenia un cost: el cos de les dones pertanyia als homes; com a contrapartida, el cos dels homes pertanyia a la producció en temps de pau, i a l’Estat en temps de guerra. La confiscació del cos de les dones es produeix al mateix temps que la confiscació del cos dels homes. Els únics que hi surten guanyant en aquest negoci són els dirigents.

Teoria King Kong, Virgine Despentes

La nova peça d’Alejandro Curiel té com a eix central el cos en relació a la propietat. Quines estratègies pot activar l’individu per tornar a ser amo del seu cos? El cos com a superfície en la qual es fa política. La política dels cossos. Cossos sotmesos des de l’inconscient. Cos Mercat / Cos Estat / Cos Senat.

El cos sotmès a normes imposades des de dins. S’ha acabat l’Altre que vigila. Ens hem convertit en tirans dels nostres propis cossos. Dictadors en potència que posen en marxa un decret llei redactat, signat i patit pel mateix individu que l’ha creat. La Llei ja no ve de fora. Ens hem convertit en subjectes normatius.

Espectacle en castellà

Fitxa artística

Direcció, textos i dramatúrgia: Alejandro Curiel
Intèrprets: Anna Pérez Moya, Francesc Cuéllar
Escena: Patricia Albizu, Alejandra Lorenzo
So: Uriel Ireland
Música original de lookmomnohands
Assessoria vídeo: Alfonso Ferri
Assessoria de moviment: Sonia Gómez
Producció: Anna Maruny
Foto: ®Alejandra Lorenzo & Patricia Albizu
Una coproducció de Festival TNT i Sala HiroshimaAmb la col·laboració de l'Institut del Teatre