Kingdom

Agrupación Señor Serrano

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Ds. 29 set. 22:00h Teatre Alegria 60' 16€

Kingdom barreja amb esperit irreverent plàtans, King Kong, consum, coreografies virils, publicitat, punk rock, supermercats, creixement, descontrol, expansió, multinacionals, escassetat de recursos, cops d’Estat, zoofília, trap i homes molt homes en una festa sense fi.

L’Agrupación Señor Serrano és una de les companyies més estimulants i originals de l’escena actual. Així ho avalen guardons com el Lleó de Plata de la Biennal de Venècia 2015 o el Premi Ciutat de Barcelona 2016. En el seu llenguatge escènic fan valer la tecnologia, tant en la seva versió més sofisticada com la més artesanal. Combinen el vídeo, la performance, les maquetes i la música en directe, elements amb els que creen microuniversos en cada nou espectacle. I de fons sempre filtren un missatge inconformista.

Kingdom representa una versió corregida i augmentada del llenguatge marca de la casa que caracteritza la companyia.

Fitxa artística

Creació: Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal
Performance: Diego Anido, Pablo Rosal, Wang Ping-Hsiang, David Muñiz i Nico Roig
Música: Nico Roig
Videoprogramació: David Muñiz
Videocreació: Vicenç Viaplana
Espai escènic i maquetes: Àlex Serrano i Sílvia Delagneau
Vestuari: Silvia Delagneau
Disseny de llums: Cube.bz
Coreografia: Diego Anido
Espai sonor: Roger Costa Vendrell
Suport tècnic: Sergio Roca
Assistent de direcció: Martín García Guirado
Cap de producció: Barbara Bloin
Producció executiva: Paula Sáenz de Viteri
Management: Art Republic
Una producció de GREC 2018 Festival de Barcelona, Teatros del Canal, Teatre Lliure, Manchester Home Theatre, Théâtre National Wallonie-Bruxelles, Groningen Grand Theatre, FOG Triennale Milano Performing Arts, CSS Teatro Stabile di Innovazione del Friuli – Venezia Giulia, Teatro Stabile del Veneto – Teatro Nazionale, Romaeuropa Festival.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, CCCB Kosmopolis (Barcelona), Sala Beckett (Barcelona), Teatre Auditori de Granollers, Xarxa Transversal, Graner - Mercat de les Flors

Agraïments especials a Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, Arts Escèniques OlotCultura, Monty Kultuurfaktorij d’Anvers, La Fabrique de Théâtre – Province de Hainaut.