Gota a gota

El Canto de la Cabra

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Ds. 28 18h Teatre Alegria 70' Preu: 10,50€

No quedarà cap fil, el vi vessarà fins a l’última gota, les petites llums, com cuques de llum, brillaran tota la nit, vindrà el diluvi, vindrà la pluja, després del diluvi vindrà la pluja i en silenci i sense llum la sentirem caure. Una pluja vermella. Cada gota una ferida. Cada ferida una llum.
“Gota a Gota” és una celebració poètica de la vida. Una celebració poètica de la mort. Una cerimònia sagrada. Una cerimònia pagana. És una bella trobada d’éssers fràgils, bells, ferits, espantats, perduts… Una aventura que ens ajuda a suportar la destrucció, la confusió… És la gota que fa vessar el got. És també el que tu vulguis veure. El que vostè vulgui veure. Quan tot parla de finals és, d’alguna manera, el millor final que podíem oferir.

Fitxa artística

Creació, direcció, textos i espai escènic: Elisa Gálvez i Juan Úbeda

A escena: David Climent, Carmen Menager, Raquel Sánchez i Juan Úbeda
Tècnic d’il·luminació, so i maquinària: Gaizka Rementeria

Il·luminació i espai sonor: Juan Úbeda

Una producció d’El Canto de la Cabra
Ajudant de producció: Carmen Menager
Vídeo: Leo Castro
Fotografia: Elisa Gálvez
Edició i publicació del text: Aflera (Pliegos de teatro y danza)
Residències artístiques: L'Animal a l’esquena (Celrà. Girona) i Teatro Ensalle (Vigo)

Gota a Gota ha estat possible sense subvencions institucionals ni privades. Ha comptat, de moltes diverses formes, amb el suport i l’ajuda d'Ana Vallés, Baltasar Patiño, Juancho Gianzo, Antonio Fernández Lera, María Muñoz, Pep Ramís, Eduard Teixidor, Federico del Barrio, Pablo Molinero, Leo Castro, David Franch, Juan Loriente, i les cabres.