Gota a gota

El Canto de la Cabra

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Ds. 28 18h Teatre Alegria 70' Preu: 10,50€

Immobilitzats, paralitzats, encallats… de forma conscient, constant, complint el mandat. Aviat, si no ha succeït ja, no sentirem res. Podrem aleshores gaudir sense dolor, sense remordiment, de la nostra complicitat davant el desastre. Gaudir, per exemple, de les nostres platges, de les nostres merescudes vacances sense que els morts que floten al nostre costat ens molestin. Els humans sempre trobem solucions per tot.
Gota a gota és una celebració poètica de la vida. Una celebració poètica de la mort. Una cerimònia sagrada. Una cerimònia pagana. Una bonica trobada d’éssers fràgils, bells, ferits, espantats, perduts… Un intent desesperat que ens ajudi a suportar la destrucció, la confusió… És la gota que fa vessar el got. És també el que tu vulguis veure. El que vostè vulgui veure.

Fitxa artística

Creació, direcció, textos i espai escènic: Elisa Gálvez i Juan Úbeda

A escena: David Climent, Carmen Menager, Raquel Sánchez i Juan Úbeda
Tècnic d’il·luminació, so i maquinària: Gaizka Rementeria

Il·luminació i espai sonor: Juan Úbeda

Una producció d’El Canto de la Cabra

Gota a Gota ha estat possible sense subvencions institucionals ni privades. Ha comptat, de moltes diverses formes, amb el suport i l’ajuda de: Ana Vallés, Baltasar Patiño, Juancho Gianzo, María Muñoz, Pep Ramís, Eduard Teixidor, Pablo Molinero, Leo Castro, David Franch, Juan Loriente, Federico del barrio i les cabres.