Dios tiene vagina

Vértebro

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Dv. 29 de set. 20:00 Teatre Alegria 1h 30 min. 10,50€

Dios tiene vagina planteja una espècie de retaule de la carn travessat per diversos aspectes que denominem identitat permeable; un exercici col·lectiu per repensar una festivitat desposseïda de deïtats fixes, que no ret homenatge a cap tòtem i que té el do de la reconstrucció.

La idea que la nostra identitat no és una cosa inherent i que existeix perquè sí, sinó que s’imagina, inventa i representa, ens serveix aquí per permeabilitzar (la idea de déu i altres) qüestions relacionades amb gènere i identitat, a través d’un repertori disident del nostre imaginari iconogràfic andalús.

Dios tiene vagina és la primera part de Díptico por la identidad, una particular investigació portada a terme des de 2013 al voltant de qüestions de gènere i identitat, amb el desig de proposar un context de pensament i acció que ofereixi, a través de pràctiques artístiques i polítiques dissidents, conceptes permeables sobre la identitat.

 

Fitxa artística

Germen i direcció: Juan Diego Calzada
Creació i interpretació:  Ángela López, Nazario Díaz, Juan Diego Calzada i artistes convidats
Il·luminació: Ana Rovira
Foto: ®Vértebro
Una coproducció del Festival TNT - Terrassa Noves Tendències i VértebroAmb la col·laboració de: Embrions - Escena Poblenou, G.R.U.A., La Fragua, Artist Residency (Córdoba), L´Estruch (Sabadell), La Caldera (Barcelona), El Graner (Barcelona)

Espectacle en castellà