Cold Blood

Michèle Anne de Mey, Jaco Van Dormael and Collectif Kiss & Cry

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Dv. 28 + Ds. 29 set. 21:30h (dv) + 20h (ds) Teatre Principal 1h 15' 26€

Mans que ballen o cinema coreografiat en directe. Set vides diferents en una microdansa a l’escenari que es fa gegant a la pantalla.

Cold Blood és un viatge cap al més subtil. Una aventura que es troba entre la microdansa i el cinema, creada pels artistes belgues Jaco Van Dormael i Michèle Anne De Mey. El cineasta i la coreògrafa duen a terme una pel·lícula en directe, al mateix teatre, amb els dits de les mans com a protagonistes i enriquits pel text de Thomas Gunzig en el qual es poden reconèixer influències de Ravel, Schubert, David Bowie i Janis Joplin. Set vides com a protagonistes d’un viatge poètic ple d’incògnites i descobriments visuals sorprenents.
Cold Blood, que es podrà veure a Terrassa en català, arriba després de l’èxit mundial que aquesta companyia ja va assolir amb l’espectacle Kiss & Cry (2011) i que ja van veure més de 100.000 espectadors.

Espectacle en CATALÀ

 

Fitxa artística

Un espectacle de Michèle Anne De Mey, Jaco Van Dormael i el col·lectiu Kiss & Cry.
Textos: Thomas Gunzig

En creació col·lectiva amb Grégory Grosjean, Thomas Gunzig, Jlien Lambert, Silvye Olivé, Nicolas Olivier amb la participació de Thomas Beni, Gladys Brookfield-Hampson, Boris Cekevda, Gabriella Iacono, Aurélie Leporcq, Bruno Olivier, Stefano Serra i en gira amb Manuela Rasaldi, Nora Alberdi, Grégory Grosjean, Harry Cleven, Julien Lambert, Pierre de Wurstemberge, Boris Cekevda, Yann Hoogstoel, Ivan Fox, Stefano Serra, Thomas Dobruszkès, Thomas Van Cottom.

Fotografia: Julien Lambert

Producció: Astragales asbl
Productor associat: Mars, Mons Arts de la Scène (BE), Théâtre de Namur (BE)
Coproductors: Charleroi Danses (BE), la Fondation Mons 2015 (BE), KVS (BE), Les Théâtres de la Ville de Luxembourg (LUX), le Printemps des comédies (FR), Torino Danza (IT), Canadian Stage (CA), Théâtre de Carouge (CH), Théâtre des Célestins (FR)

Amb el suport de Ministère de la Fédération Walloni Bruxelles - Service de Danse i Wallonie Bruxelles international