Itineraris d’aquest TNT 2019

Us hem repartit els espectacles d’aquest TNT 2019 en cinc itineraris diferents per facilitar-vos l’elecció. Agafa l’itinerari que més s’adapti als teus gustos. Recomana l’itinerari que s’adapti als gustos d’algun conegut o coneguda teva. També pots fer el que et doni la gana i no passa res. #1 Tens als amics asseguts a la terrassa…

Vols ser un-a STALKER? [DISPOSITIU PER A JOVES CURADOR-ES]

Stalkers [dispositiu per a joves curador-es] és una proposta del Festival SÂLMON<, el Sismògraf, FiraTàrrega i el Festival TNT.

Dues persones d’entre 18 i 25 anys de cadascun dels municipis dels festivals participants (Barcelona, Olot, Tàrrega i Terrassa) tindran l’oportunitat de viure els festivals des de dins un dispositiu pensat perquè els i les joves interessades per la curadoria de les arts vives puguin conèixer de primera mà aquesta pràctica en profunditat, assistint a festivals i esdeveniments artístics acompanyades de creadors i creadores, gestors i gestores culturals i altres agents del sector.

A cada festival, es crearà un equip d’acompanyament als i a les joves participants, perquè puguin experienciar tant des de la teoria com des de la pràctica, el moment de les arts vives en el nostre país i per extensió, en els contextos territorials dels creadors i creadores convidades als festivals. Els equips de cada festival, treballaran posteriorment amb els dos joves per a acompanyar-los en el disseny del seu projecte de curadoria en arts vives, i per a vetllar per el millor encaix possible en la programació cultural de cada ciutat.

Primera parada? El Festival SÂLMON<, on, del divendres 1 a diumenge 3 de febrer, els Stalkers estareu acompanyats i compartireu amb els artistes Neto Machado i Jorge Alencar (més informació aquí).

Tenim dues places per joves terrassencs/ques! Per participar en la convocatòria, envieu-nos un mail a tnt@terrassa.cat amb nom, edat, CV i un parell de línies sobre la vostra motivació per participar.

United Colors of TNT

Primer dia al Terrassa Noves Tendències. A la tarda, una trobada per a professionals (artistes, gestors i programadors) (a l’infern de dos en dos) sota el títol “Escenes híbrides”. El nom fa la cosa… o no? La jornada compta amb la participació de Fernando Pérez, de l’Azkuna Zentroa de Bilbao, i Tanya Beyeler, directora d’El…