Silence

Ça marche

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Dg. 1 oct. 18:00 Teatre Alegria 70 min. 10,50€

No és fàcil deixar la llar paterna. Tampoc ho és acceptar tot allò que comporta fer-se gran. Seria fantàstic poder escapar i alliberar-se d’aquest pes tan dur. Silence interroga aquest desig. Es capbussa en aquestes fantasies i en tot allò que les fa possibles.

Perquè, quan el món se’ns fa inassumible, necessitem reinventar-lo, pensar-ne un altre: manejable i atractiu. Però, i si en l’intent, acabem anunciant un món pitjor que el que ja és dolent? Quina forma poden tenir tals espais de contradicció? Hi seguim creient?

Silence col·loca la infància i la infantilització en l’espai mític del País-de-Mai-més de Peter Pan. En aquest espai hi viu una tribu de nens fugitius (un grup de nens i un adult infantilitzat, el que ara podria ser un millenial). Ells regeixen aquest món fantàstic i fan el que volen amb ell i en ell.

Fins que un dia, en aquest món idíl·lic hi arriba per error un autobús i hi deixa quatre ancians. Els joves habitants els tractaran com qualsevol altre element del seu món: com un joguet. Però de sobte un dels quatre vells mor. I la tragèdia entra en escena.

Silence sorgeix de la col·laboració amb col·lectius de Terrassa i posa al centre de la reflexió als infants, que prendran la paraula i conduiran majoritàriament l’espectacle.

Fitxa artística

Autoria: Nico Jongen i Oriol López
Direcció i il·luminació: Nico Jongen
Dramatúrgia: Oriol López
Intèrprets: Adela Tudó, Arnau Alcalà, Diana Vega, Martí Caraltó, Sandra Fernández
Escenografia: Albert Ventura
Disseny de so: Marc Fernàndez
Disseny de vestuari: Carmen Triñanes
Coreografia: Joaquín Collado
Producció: Clara Giménez

Una coproducció de Ça Marche i Festival TNT.

Amb el suport de l’OSIC i el Centre Cívic Aurèlia Capmany