Dreams

La Fura dels Baus

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Dc 27 set. 20:15h Plaça Nova 30 min Gratuït

Dreams té com a finalitat posar en escena un element lúdic-terapèutic mitjançant l’acció de la Xarxa Humana. El seu objectiu és la cohesió i el treball en equip entre persones amb necessitats especials (discapacitats i/o pacients) i els seus terapeutes, establint un vincle emocional i de proximitat en un entorn diferent i únic, mitjançant un repte.

La Xarxa Humana és el nom que La Fura dels Baus ha triat per referir-se a un element escenogràfic capaç de generar coreografies aèries en les quals intervenen un gran nombre de participants: és una gran biga metàl·lica suspesa d’una grua que forma diferents figures mitjançant pistons hidràulics. L’espectacularitat d’aquest element es defineix a partir de la suma de les seves possibilitats de transformació i de les evolucions dels actors que hi pengen.

Des del punt de vista de l’espectador, la Xarxa suposa un impacte i proposa una metàfora potent sobre la reunió, la suma d’esforços i totes les estructures humanes que representem com a xarxa i connexió (genoma, teixit nerviós, unió, participació…).

Fitxa artística

Director artístic: Pera Tantiñá
Coreografia: Raúl Vargas i Àgata Tantinyà
Riggers: Anigami Experiències
Foto: ®La Fura dels Baus

Una producció de la Fura dels Baus i Festival TNT

Amb la col·laboració de PRODIS.