Caravana de tràilers

G.R.U.A

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Dv 29 set 12:15h Amics de les Arts 80 min 7,00€

Caravana de tràilers és una presentació de diferents tràilers escènics agrupats   en un esdeveniment lúdic i reflexiu. S’ofereixen 6 tràilers i, al final de la mostra, el públic escull una peça, que es programarà a la propera edició del  festival. El sistema, que atorga al públic el rol de programador, vol donar visibilitat al treball dels artistes i, a la vegada, reflexionar sobre el concepte de programació i els mecanismes de compra i venda d’art. Els tràilers d’aquesta edició són:

  • Soren Evison – Kapital Performance
  • Cia. Pelipolaca – Reloaded Autònoma
  • Colectivo Ameno – Saunterer
  • Sepa & Lara Brown – Suga
  • Marina Rodríguez – Porn Is On
  • Esther Rodríguez – We Can Dance

Durant el festival hi haurà una exposició al hall del teatre Principal que recull la trajectòria de la Caravana de tràilers al llarg de les cinc edicions que s’han realitzat. Una mostra per entendre millor G.R.U.A (Grup de Recerca d’Universos Artístics) i el seu projecte, tot donant visibilitat al teixit d’artistes participants.

Fitxa artística

G.R.U.A. (Grup de Recerca d’Universos Artístics) és un grup d’operaris de la creació (Pere Faura, Claudia Solwat i Anna Rubirola) que s’uneixen amb l’objectiu de fabricar nous contextos i formats d’exhibició artística, transportant pràctiques i pensament contemporani a diversos entorns i paisatges.

Una coproducció de Festival TNT i G.R.U.A.