Ágape insípido

Vera Livia

DATA HORA ESPAI DURACIÓ PREU
Dv 29 i ds.30 set. 20:15 Institut del Teatre - Aula 33 45 min. 7,00€

Ágape Insípido és una performance participativa de caràcter únic i irrepetible que recrea la cerimònia tradicional del banquet clàssic per transformar-la en un nou “banquet” performàtic i experimental en el qual els convidats es converteixen en protagonistes.

El projecte és una investigació artística multidisciplinari que, mitjançant la creació d’un nou ritual, vol indagar noves modalitats de creació i participació en l’escena contemporània.

A partir de la noció “insípid”, desenvolupada pel sinòleg i filòsof francès François Jullien, s’ha originat aquest projecte que reuneix professionals de diferents disciplines. Ágape Insípido s’ha representat en espais tan diversos com el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona, el Centro Cultural de España en Buenos Aires, etc.

A la cultura xinesa, allò insípid posseeix valor i a través de l’art esdevé una experiència: és allò indeferenciat, que té a veure amb la desafecció i els estats contemplatius, un estat en el qual tot és possible i tot està en potència.

Fitxa artística

Concepte i amfitriona: Vera Livia García
Disseny del tast: Oriol Castro
Música/ambient sonor: Alessandro Olla
Execució en viu: Juan Manuel Castrillo
Col·laboració en la investigació: Jèssica Jaques Pi
Col·laboració artística: Josep Ferragut

Una producció de Vera Livia García amb el suport de la Universitat Autònoma de Barcelona

Espectacle en castellà